Kapcsolat

.
+ 36 96 518 047

Follow

Info

Az oldalon található valamennyi tartalom a Dental-Unio Kft. tulajdona. Engedély nélküli felhasználása eljárást von maga után. Termékeink megvásárlására kizárólag szakképzett orvos felhasználóinknak van lehetősége. Magánszemélyek részére értékesíteni nem áll módunkban.

ÜDVÖZÖLJÜK Magyarország egyik legnagyobb fogászati kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásánál. Oldalainkat böngészve hasznos információkat tudhat meg a legújabb terméktrendekről, szakmai innovációkról.

 

MI TUDJUK, hogy egy fogászati praxis üzemeltetése nem egyszerű dolog, ezért egy terhet leveszünk az Ön válláról.

 

NEM SZÜKSÉGES böngésznie naponta a kereskedők kínálatait azért, hogy a legkedvezőbb áron jusson hozzá az anyagokhoz, többéves tapasztalatunk és fogászati termékek ismeretében jártas kollégáink segítségével.

 

BIZTOS lehet benne, hogy van fogászati anyagokkal foglalkozó partnerünk az Ön közelében, akivel felveheti a kapcsolatot és beszerezheti az Önt érdeklő fogászati termékeket.

 

NÁLUNK megtalál minden fogászati anyagot, rendelői berendezést, orvosi műszert és fogászati eszközt, amire Önnek a munkája szüksége lehet. Ami nincs a kínálatunkban, azt is megkíséreljük megtalálni az Ön részére.

 

BIZALOMMAL keresse akár partnerünket, akár bennünket, amennyiben információra lenne szüksége fogászati termékekkel kapcsolatban.

 

KERESSEN akkor is, ha valami ELROMLOTT a rendelőjében. A legegyszerűbb fogászati műszertől a kezelőegységig, szinte minden eszköz javítását el tudjuk vállalni, szakképzett technikusaink állnak az Ön rendelkezésére.